Close X

Lezing vastgoed en social media Artesis hogeschool

Op dinsdag 17 mei organiseert de Artesis hogeschool Antwerpen een lezing over vastgoed en social media voor vastgoed professionals. Arjan Terpstra zal deze lezing als internationaal gastspreker verzorgen. De inschrijving is vrij, dus ook voor niet studenten en Alumni.

ROTTERDAM-UNIVERSITEIT-ONDERWIJS

Hoe staat het met uw ‘social media’-kennis? Bent u er al mee bezig of zijn uw concurrenten intussen een stuk verder? Social media als marketinginstrument? Vastgoed en social media gaan heel goed samen! Een nieuw huis is namelijk iets dat je als consument altijd wilt delen…. Kansen voor vastgoedprofessionals dus, maar waarom zijner nog zo weinig succesverhalen?

In deze lezing van Arjan Terpstra worden de kenmerken, vooroordelen en voordelen van sociale media voor u op een rijtje gezet.
U neemt kennis van echte praktijkvoorbeelden en krijgt concrete handvaten aangereikt. Na de lezing, alsook tijdens de receptie, is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie.

Aanmelden

Datum: Dinsdag 17 mei 2011 van 13u00 tot 16u00, met aansluitend een receptie
Locatie: Campus Dodoens – Leopoldstraat 42, B-2800 Mechelen
Inschrijvingsgeld: (inclusief syllabus): 100€    Alumni-Dodoens: 90€

Inschrijven kunt u via Dhr Kenneth van Camp per e-mail via: kenneth.vancamp@artesis.be

Over de spreker

Arjan is zijn professionele loopbaan in de jaren 80 begonnen als beroepsofficier bij de Nederlandse Koninklijke Landmacht. Nadien heeft hij zich gespecialiseerd in ‘Intelligence’ en de training van jonge officieren. Midden jaren 90 besloot hij om zijn carrière in het bedrijfsleven voort te zetten. Arjan heeft daarbij bewust gekozen voor grote en internationale merken zoals: De ING Groep, Randstad en makelaars franchise ERA.

Bij ERA heeft Arjan zich al begin deze eeuw gespecialiseerd in social media en vastgoed, ook al toen het containerbegrip ‘sociale media’ nog niet eens bestond. Daarbij herkende hij al vroeg de kansen die sociale netwerken boden. Hij heeft inmiddels diverse succesvolle vastgoed sociale media projecten op zijn naam staan. Verder bracht hij met ERA als eerste ter wereld het woningaanbod naar Google Earth en de TomTom navigatie systemen.

Inmiddels werkt Arjan vanuit zijn eigen onderneming EvoBuzz en is hij een veelgevraagd spreker over vastgoed en social media. Daarnaast is hij blogger voor het Nederlandse vastgoed blog ‘De Scherpe Pen’ en lid van de raad van toezicht bij makelaars vergelijkingswebsite ‘Wie is de beste makelaar’.