Onbetwist is Facebook nog steeds het grootste en meest gebruikte sociale netwerk in Nederland. Dit ondanks de discussies over privacy of het gebruik door jongeren. Wereldwijd zijn er nog steeds  meer dan 900 miljoen actieve gebruikers. In Nederland zijn dat er nu ook nog meer dan 9 miljoen. Deze gebruikerd doen dit voornamelijk via een tablet of smartphone. Heeft u al echt effectief Facebook in uw marketing en communicatie strategie opgenomen? Na de Facebook training door onze experts bent u er klaar voor. Voor professionals en ondernemingen is het echt noodzakelijk de commerciële mogelijkheden van Facebook te kennen en te beheersen.

Man_voor_scherm

Kwaliteit op maat

EvoBuzz heeft 3 uitstekende Facebook trainingen; ‘Basis’, ‘Pro’ en ‘Persoonlijk’. Bij deze training wordt er vanuit gegaan dat de basisprincipes van Facebook al door de cursisten beheerst worden.

De ‘Basis’ (starten met Facebook) en de ‘Pro’ (Commercieel werken met Facebook) trainingen worden op lokatie gegeven. De groepen zijn minimaal 10 en maximaal 35 deelnemers groot. In de training wordt theorie en instructie afgewisseld met groepsopdrachten. Door deze diversiteit en interactie zijn de cursussen prettig om te volgen en is het leereffect maximaal.

De ‘Facebook Persoonlijk’ training is een unieke één op één training die via internet als webinar gegeven wordt. Daarbij wordt de inhoud van de training gezamenlijk bepaald op basis van uw persoonlijke leerbehoefte. Door de intensiteit van het webinar leert u snel uw weg te vinden op Facebook. De trainer kijkt mee met u op het scherm en gidst u door Facebook. Waar nodig kan hij tijdelijk het scherm over nemen voor instructie. Persoonlijk contact is er gedurende het webinar via Skype.

De trainers van EvoBuzz zijn allen zeer ervaren sociale media experts. Dat is belangrijk, omdat een goede social media gids meer is dan een student die de knoppen kan bedienen.

Wilt u een brochure met meer informatie en onze tarieven ontvangen? Klik dan hier