Herkent u zich u één van deze drie scenario’s?
Scenario 1: U bent toe aan een nieuwe website. U heeft alleen geen tijd om uit te zoeken wat voor u de beste en voordeligste keuze is. U zoekt iemand die het voorwerk doet en u de beste opties voorlegt.
Scenario 2: U wilt met en slimme online strategie uw concurrentie passeren, maar u heeft daar nog niet de kennis, mensen of tijd voor. Uw klanten en medewerkers klagen. U weet niet waar u moet beginnen. U zoekt iemand die het voor u uitwerkt, inricht en uw organisatie op weg helpt.
Scenario 3:  Uw ‘rots in de branding’ verantwoordelijk voor uw online strategie en de website heeft ontslag genomen, gaat met zwangerschapsverlof of gaat op wereldreis. U heeft tijdelijk hulp van een ervaren online project manager nodig zonder deze voor hele dagen in te moeten huren.
Dan kunnen wij u helpen!
Website hulp en advies voor ondernemingen. Wat is dat?
Wij bieden kennis en ervaring op afroep. EvoBuzz is een gids en tolk die u ontzorgt. Wij zijn de brug tussen de techniek en uw dagelijkse praktijk. Dat doen we ook door goed te kijken wat uw organisatie nodig heeft. Een directeur wil snel overzicht en lage kosten, zijn medewerkers willen geen overbodige handelingen en gehoord worden.
Wij staan aan uw kant!
Wij helpen u bij het kiezen van de juiste partners en leveranciers. Wij behoeden u voor hypes en rookgordijnen. Onzin aanbiedingen en onhaalbare voorstellen ontmaskeren wij genadeloos. Wij gaan tot het uiterste om u te ontzorgen. Onze dienstverlening gaat verder. Wij houden daarna de website bouwer, het reclamebureau en techneuten op koers. Wij zorgen dat uw doelen op tijd behaald worden en binnen budget.
U bepaalt!
De keuze is aan u. U bepaalt zelf hoe groot en klein onze rol is. Op lokatie, online of een combinatie van beide. Wij werken op uurbasis. Dat is flexibel, effectief en voordelig. U betaalt alleen maar voor effectieve uren. We zijn er als u ons nodig heeft.
Meer weten?
Wij willen graag kennis met u maken en horen graag hoe wij u kunnen ontzorgen. Maak nu hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vele onderneming gingen u al voor. Referenties op aanvraag.
EvoBuzz website service