LinkedIn is al jaren het meest succesvolle zakelijke sociale netwerk in Nederland. Ook wereldwijd zijn er al miljoenen actieve gebruikers. Wist u bijvoorbeeld dat er meer dan 90% van de vacatures in Nederland via LinkedIn uitgezet wordt en dat er ondernemers zijn die hun nieuwe klanten volledig via dit netwerk vinden? LinkedIn is uw belangrijkste netwerk voor het onderhouden van zakelijke relaties, nieuwe klanten, werving en selectie.

linkedin2

U en de professionals in uw organisatie hebben al een profiel aangemaakt op LinkedIn, toch zijn veel krachtige mogelijkheden van dit netwerk nog onbekend. Heeft u bijvoorbeeld al een bedrijfspagina op LinkedIn? En zo ja, zijn al uw medewerkers daar al wel aan ‘gelinkt’? Er is echt nog veel meer mogelijk dan u nu weet.¬†EvoBuzz geeft daarom praktische LinkedIn trainingen voor gevorderden. In een halve dag worden onbekende en recent toegevoegde mogelijkheden praktisch met de groep behandeld. Na de training kunt u zelf vol vertrouwen online gaan netwerken.

De LinkedIn training voor gevorderden kunnen wij bij u op lokatie komen geven. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Meer informatie over de LinkedIn training voor gevorderden? Klik dan hier