Wat zijn uw uitdagingen?

Voor business modellen die onder druk staan komen wij met alternatieve marketingstrategieën. Het ontwikkelen van een nieuwe strategie is pas het begin. Wij helpen u om deze ook goed te implementeren. Het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie is pas het begin van uw reis naar succes.

Digitaal leiderschap, hoe bereik je dat? Wij helpen starters en bestaande ondernemingen. Onze werkwijze is praktisch en ‘no nonsense’. Wij geloven vooral ons gezonde verstand, maar werken ook volgens bewezen methodieken. Bijvoorbeeld met de door defensie ontwikkelde DOTVEM analyse of de verrassend moderne Auftragstaktik methode. DOTVEM is een unieke werkwijze die zijn oorsprong vindt bij grote strategische denkers als Sun Tzu en Von Clausewitz. Militair in oorsprong maar ook bewezen waardevol voor het bedrijfsleven in tijden van verandering.  Auftragstaktik is een resultaatgerichte wijze van aansturen van uw organisatie in snel wisselende en onvoorspelbare markten.  Wat zijn uw uitdagingen?

Een vrijblijvend gesprek? Klik dan hier

Zie voor een marketing en strategie case de referentie die wij van de Accountants van The Independance company ontvingen.
“The truth of the matter is that you always know the right thing to do. The hard part is doing it.”

Gen. Norman H. Schwarzkopf

Norman Schwarzkopf

Succes door de juiste strategie